dilluns, 1 de gener del 2018

Albert Forns al Mercat

«El treball d’Albert Forns és molt més embrionari. Va començar al Mercat de Sant Antoni quan va trobar tretze llibretes que conformen un dietari d’una persona anònima i meticulosa, que va anotar els detalls de la seva vida durant vint anys. Automàticament va veure una història escrita, algú que s’havia entretingut a anotar la seva vida i que no podia quedar oblidada. Va pagar 120 euros pel conjunt i tot just ara se les està llegint i fent seves, va afirmar que sí que en pot sortir una història literària interessant, però que encara no sap com l’haurà d’abordar, amb quin narrador, amb quina forma… i que potser, al final, que no en surti cap text, tot i que no semblava que fos aquest el destí d’aquell material».

Els mils i un diumenges de troballes, encontres i històries al Mercat Dominical Sant Antoni continuen aquí, a la vostre pàgina d'Amics del Mercat (amb la que podeu col.laborar sempre que volgueu aquí).



Avui de la mà d’Albert Forns periodista, escriptor i poeta... que en el festival Mot de l'any passat, dedicat a “Vides escrites. Escriure vides”, ens explicava el seu últim treball a partir d'unes llibretes manuscrites trobades al Dominical...


Aquí podeu veure la xerrada que va mantenir amb l'escriptor Jordi Puntí (també visitant del Mercat ):



[ Publicat a Facebook el 27-06-2017 ]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada