divendres, 5 de gener del 2018

74 anys de Mercat en imatges

Us portem un altre vídeo del nostre recentment estrenat canal de YouTube amb imatges històriques del Mercat Dominical Sant Antoni... un homenatge i una petita història en imatges del Mercat... En poc més de trenta segons molt i molt emocionants aquest vídeo resumeix els 74 anys durant els quals el Dominical s'instal·là sota la marquesina exterior de l'edifici històric.




El fragment del vídeo el vam extreure d'una notícia que va emetre TV3 el 22/08/2010, "El mercat dominical de Sant Antoni busca nova ubicació". Podeu veure-la sensera aquí o aquí.

Les imatges històriques d'aquest fragment provenen de l'AFB, l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona i d'un vídeo que va filmar el cineasta Josep Corrons l'any 1965.

Durant els anys seixanta Josep Corrons va filmar moltes escenes de la vida diària Barcelonina... i és conegut el seu documental "Barraques" sobre la vida a Can Valero, el Somorrostro i molts d'altres nuclis, com els turons del Carmel.

Ens agradaria molt poder tenir accés a les filmacions completes que va fer Josep Corrons del Mercat Dominical de Sant Antoni l'any 1965. Si algú ens pot ajudar no dubteu a contactar amb nosaltres al nostre mail, amicsdeldominical@gmail.com , gràcies per endavant!


[ Publicat a Facebook el 25-11-2017 ]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada