divendres, 5 de gener del 2018

Acord de la Comissió d'Economia i Hisenda per garantir la cabuda de tots els paradistes i preveure el creixement del mercat dominical en el futur

Ara fa un poc més d'un any... "La Comissió d'Economia i Hisenda acorda instar al Govern municipal a: Facilitar la reubicació dels paradistes del Mercat Dominical Sant Antoni​ al perímetre del Mercat de Sant Antoni, un cop finalitzi la seva reforma, amb el mateix espai del què disposen actualment a la carpa del carrer Compte d'Urgell, per tal de garantir la cabuda de tots els paradistes i preveure el creixement del mercat dominical en el futur."

Avui, començada la campanya de les eleccions del dia 21 de desembre, aprofitem per recordar allò que TOTS el grups polítics representats a la Comissió d'Economia i Hisenda van acordar de forma unànime a través dels seus representants:

Trini Capdevila Burniol (ERC)
Raimond Blasi Navarro​ (CiU)
Francisco Sierra López (Ciutadans)
Javier Mulleras Vinzia (PP)
Josep Garganté Closa​ (CUP)
Montserrat Ballarín​ (PSC i presidenta, en aquell moment, de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona)
Agustí Colom Cabau (Barcelona en Comú)

Recordem, també, a allò que es va comprometre l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona en declaracions de la seva presidenta en aquell moment, Montserrat Ballarín:

"... el propassat 4 de novembre l’IMM va comunicar als paradistes la decisió de col·locar el mercat dominical al voltant del mercat de Sant Antoni. Entén que aquesta proposta és l’adequada, si bé cal acabar d’estudiar com s’ha de fer aquesta ubicació perquè les places també quedin a satisfacció dels veïns i veïnes. Remarca que amb aquesta solució no es perden metres, sinó que se’n guanyen vint respecte als que hi ha en aquests moments, de manera que fins i tot seria possible un petit creixement."Aquí podeu llegir els acords de la sessió aquí i l'acta l'acta completa aquí.

I veure el vídeo complet de la retransmissió de tota la sessió:
[ Publicat a Facebook el 07-12-2017 ]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada