dimecres, 10 de gener del 2018

La nova ubicació del Mercat Dominical de Sant Antoni

L'octubre de l'any passat l'Ajuntament publicava una nota de premsa anunciant que el seu programa de Superilles per al barri de Sant Antoni entra en els darrers sis mesos d’obres. I, en particular, intentava descriure com serà la nova ubicació del Mercat Dominical de Sant Antoni. Als Amics del Mercat ens agradaria veure imatges reals i amb més detall per poder opinar.  Mentrestant, us deixem amb la descripció del comunicat:

Plànol del Mercat on es mostra la ubicació de les noves parades del Dominical. En blau als carrers Tamarit, Borrell i Manso, i la marquesina retràctil al carrer Urgell.


Mercat dominical de llibres

La marquesina del dominical no serà una estructura ininterrompuda al voltant de tot l’edifici, sinó que comptarà amb quatre trams lineals a les quatre voreres que l’envolten, que quedaran interromputs a les quatre cantonades.

La marquesina de la vorera del carrer Comte d’Urgell serà retràctil, de manera que pugui ser descoberta i a la resta de carrers serà fixa, amb intervals retràctils.

Les cobertes per al mercat dominical es situen al voltant del mercat (noves places). Tindran uns 3 metres d’alçada i algunes d’elles tindran peces orientables per permetre l’entrada de llum i la transparència quan no hi hagi activitat de venda.

L’estructura que suportarà les marquesines serà metàl·lica, d’alta resistència, mentre que la cobertura serà d’un material metàl·lic més lleuger. L’espai per al mercat dominical serà de 464 metres lineals de venda, 22 metres lineals més que els que ocupen els comerços que s’hi mantindran un cop reobri el Mercat de Sant Antoni.

A banda, es mantindrà la marquesina corresponent al mercat dels Encants de la vorera del costat muntanya al carrer Tamarit, mentre que desapareixen les marquesines del carrer Manso, cosa que permet esponjar l’espai viable.





Font: Ajuntament de Barcelona.  Comunicat de premsa del 17 d'octubre de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada