divendres, 5 de gener del 2018

Acord de la Comissió d'Economia i Hisenda per garantir la cabuda de tots els paradistes i preveure el creixement del mercat dominical en el futur

Avui, abans de les eleccions de demà, aprofitem per repetir i recordar un altre cop allò que TOTS el grups polítics van acordar de forma UNÀNIME ara fa un any (el 15/11/2016) a la Comissió d'Economia i Hisenda:

"... ACORDA instar al Govern municipal a: Facilitar la reubicació dels paradistes del Mercat Dominical Sant Antoni​ al perímetre del Mercat de Sant Antoni, un cop finalitzi la seva reforma, amb el mateix espai del què disposen actualment a la carpa del carrer Compte d'Urgell, per tal de garantir la cabuda de tots els paradistes i preveure el creixement del mercat dominical en el futur."

Van participar:

Trini Capdevila Burniol (ERC)
Raimond Blasi Navarro​ (CiU)
Francisco Sierra López (Ciutadans)
Javier Mulleras Vinzia (PP)
Josep Garganté Closa​ (CUP)
Montserrat Ballarín (PSC i presidenta, en aquell moment, de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona)
Agustí Colom Cabau (Barcelona en Comú)

Recordem, també, a allò que es va comprometre l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona en declaracions de la seva presidenta en aquell moment, Montserrat Ballarín:

"... el propassat 4 de novembre l’IMM va comunicar als paradistes la decisió de col·locar el mercat dominical al voltant del mercat de Sant Antoni. Entén que aquesta proposta és l’adequada, si bé cal acabar d’estudiar com s’ha de fer aquesta ubicació perquè les places també quedin a satisfacció dels veïns i veïnes. Remarca que amb aquesta solució no es perden metres, sinó que se’n guanyen vint respecte als que hi ha en aquests moments, de manera que fins i tot seria possible un petit creixement."



Aquí podeu llegir l'acta completa dels acords de la sessió aquí.

Font : Vídeo sencer de la retransmissió la sessió:




[ Publicat a Facebook el 20-12-2017 ]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada