dilluns, 18 de desembre del 2017

Barcelona. Publicitat i ephemera

El llibre, 'Barcelona. Publicitat i ephemera', ens porta una de les moltes històries d'amor pel col·leccionisme que es viuen al Mercat Dominical Sant Antoni:

«L’estructura del llibre és obra d’algú que coneix de prop la passió d’Oliva Pascuet pel col·leccionisme, la recerca que fa i les hores que ha passat al mercat de Sant Antoni els diumenges al matí...»

L’Ajuntament de Barcelona va publicar aquest llibre dedicat a Víctor Oliva Pascuet i a la seva tasca: «−"Col·lecciono peces que per elles mateixes tenen un valor intrínsec, un punt d’excel·lència", afirma Oliva Pascuet.»

«L’atractiu de les imatges de 'Barcelona. Publicitat i ephemera' no només es troba en la seva bellesa i la nostàlgia pel passat que representen. També contenen històries que constitueixen la lletra petita de la memòria de la ciutat.»



Podeu llegir la ressenya del llibre que va fer l'Antoni Ribas Tur al Diari ARA el 29 de març de 2016: Els records més fugissers de Barcelona

I aquí veure un vídeo que mostra algunes de les meravelles que conté el llibre:



Recordeu que podeu participar a Amics del Mercat Dominical de Sant Antoni enviat les vostres col·laboracions a: amicsdeldominical@gmail.com

[ Publicat a Facebook el 2-12-2016 ]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada