diumenge, 4 de febrer del 2018

La gran nevada del 62 al Mercat

Avui, com cada diumenge anirem al Mercat Dominical de Sant Antoni !

Els tresors en forma de llibres, còmics, discos, posters... ens esperen. I sota la seva marquesina ni el fred, ni la pluja ens desanimaran... els matins de diumenge a Sant Antoni són un plaer, una tradició...

Avui us portem unes boniques fotografies dels voltants del Mercat de Sant Antoni després de la gran nevada de l'any 1962 que va publicar La Vanguardia en el 50è aniversari. Les fotos van ser aportades per Manel Montoliu Galindo.


Cruïlla dels carrers Urgell amb Tamarit. Es veu el Mercat de Sant Antoni i Bar Amigó. Foto feta el dia de Sant Esteve de l'any 1962 per Manel Montoliu Galindo.

Carrer Tamarit, entre Borrell i Viladomat, amb el Mercat de Sant Antoni al fons. Foto feta el dia de Sant Esteve de l'any 1962 per Manel Montoliu Galindo.

Carrer Borrell a l'alçada del Passatge Sant Antoni Abad. Foto feta el dia de Sant Esteve de l'any 1962 per Manel Montoliu Galindo.

Carrer Urgell amb Passatge Sant Antoni Abad. Foto feta el dia de Sant Esteve de l'any 1962 per Manel Montoliu Galindo.

Cruïlla Tamarit amb Borrell. Magatzems 'La Esperanza'. Foto feta el dia de Sant Esteve de l'any 1962 per Manel Montoliu Galindo.

Font: La Vanguardia (aportades per Manel Montoliu Galindo)





3 comentaris:

  1. ¿Como puedo ponerme en contacto con Montoliu Galindo? para un asunto sobre la foto de almacenes "la Esperanza"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, lo siento, pero no tenemos el contacto de Montoliu Galindo. Las fotos las encontramos publicadas en La Vanguardia.

      Elimina