dimecres, 5 de setembre del 2018

Cent dies des de la tornada a casa!

Hola Amics!

Avui fa 100 dies d'ençà que el 27 de maig se celebrés amb una fantàstica festa la tornada del Mercat Dominical Sant Antoni​ a casa seva.

Molt contents per recuperar el nostre Mercat al voltant de l'edifici històric, pel moment tan especial de retrobada i perquè durant aquest temps ha sigut un èxit de visitants!!!

No volem, però deixar de ser crítics i dir que ens hauria agradat -com demanaven els paradistes- la continuïtat de les parades al voltant del Mercat i que s'hagués mantingut el nombre de paradistes... de més de 100 al carrer Urgell només han tornat 76.
És per això, que des d'aquest modest portal, demanem a les institucions que estiguin atentes a les reivindicacions i millores que demanen aquells que durant més de 80 anys han fet possible la màgia del Mercat cada diumenge.

També us voldríem demanar disculpes perquè hem estat força temps sense escriure, de vacances, recarregant les piles i cercant nous continguts... Ja veureu aquest nou curs! Ens veiem al Dominical!

Us deixem amb algunes fotos de la festa de tornada:

L'escriptor Miqui Otero dient el seu magnífic pregó a la festa.

Començant a muntar parades.

Començant a muntar parades.

El dia de la festa el Mercat es va omplir de gent.  Un gran dia per recordar!

El dia de la festa el Mercat es va omplir de gent.  Un gran dia per recordar!


Podeu participar amb els Amics del Mercat Dominical de Sant Antoni enviant les vostres col·laboracions a: amicsdeldominical@gmail.com

Gràcies per endavant!


"¡Viva el Mercat Dominical de llibres de Sant Antoni!" (M.O.)
"Llarga vida al Mercat Dominical Sant Antoni !!" (F.G.)[Vídeo resum dels dos dies de festa: 26 i 27 de maig]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada